W

erving en 

S

electie


RESQ Werving en Selectie opereert sinds 1996 als onafhankelijk werving en selectiebureau, dat in opdracht van diverse organisaties personeel werft en selecteert op midden- en hoger kader niveau. Door veel ervaring en een groot netwerk in de Scheepsbouw, Offshore Industrie, Oil & Gas Industrie en Petrochemie bestaat er veel inzicht en expertise om voor u snel de juiste kandidaten te vinden.

De feitelijke situatie binnen uw organisatie, de complexiteit en het niveau en beschikbaarheid van mogelijke kandidaten, bepalen op welke wijze wij voor uw organisatie werven en selecteren.

Wanneer RESQ Werving en Selectie benaderd wordt voor de uitvoering van een externe werving en selectieopdracht, verzorgen wij, op uw verzoek, een wervingscampagne die bestaat uit drie fasen:

- Briefingfase
- Selectiefase
- Afsluitfase

welding
werving

Het traject dat RESQ Werving en Selectie voor u zal doorlopen met betrekking tot de genoemde fasen ziet er als volgt uit:

- Analyse, inventarisatie, profielschets
- Onderzoek en voorselectie
- Presentatie, eindselectie, afronding
- Evaluatie en nazorg

De gehele procedure neemt in de regel zes tot acht weken in beslag.

RESQ Werving en Selectie werkt vanuit praktische ervaring in het bedrijfsleven met gedegen kennis van de Nederlandse arbeidsmarkt, dus RESQ Werving en Selectie werft en selecteert efficiënt en resultaatgericht de juiste kandidaat voor u.

Graag sturen wij u, op uw verzoek, een volledige brochure van RESQ Werving en Selectie, u vindt daar meer informatie over de volgen werkwijze, strategie en tarieven. U kunt hiervoor het contactformulier gebruiken.